Actualitate

INFORMARE DE ULTIMĂ ORĂ DE LA COMPANIA NAȚIONALĂ DE DRUMURI

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat, printr-un comunicat de presă, că traficul rutier pe DN2 (E85), Urziceni – Buzău a fost reluat. Totuși, în acest moment circulația în zonă este dirijată de polițiștii de la Rutieră.

După ce în jurul orei 20.20, IPJ Buzău anunța că traficul rutier pe DN2 (E85), Urziceni – Buzău, a fost oprit, carosabilul a fost curățat astfel că în urmă cu câteva minute CNAIR a anunțat că în zona localității Căldărușanca a fost reluată circulația auto pe ambele sensuri de mers.

”Reamintim că din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (depunere de polei), Poliția Rutieră a luat decizia închiderii circulației rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe DN2 (E85), Urziceni – Buzău, în zona localității Căldărușanca.Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, anunță CNAIR.