Actualitate

Întreaga familie a handbalistului portughez, infectată cu coronavirus. Și soția sa a fost depistată cu COVID-19

Soția handbalistului portughez de la HC Buzău este și ea infectată cu coronavirus. Testul efectuat în cazul tinerei a fost pozitiv.

Imediat după ce handbalistul în vârstă de 29 de ani a fost diagnosticat cu COVID-19, autoritățile de sănătate publică i-au prelevat probe și soției acestuia, o tânără de 23 de ani, pentru a vedea dacă și ea a contractat virusul, mai ales că și copilul cuplului a fost infectat. Rezultatul testului a venit joi după amiază, fiind pozitiv.

Potrivit autorităților de sănătate publică, pacienta se simte bine, fiind asimptomatică. Ea a fost testată după ce inițial copilul de 7 luni a fost confirmat cu COVID-19 iar la câteva zile și soțul tinerei, handbalist de origine portugheză.  

Detalii AICI.

Autorul știrilor

Elena Petre

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

 • Bun, deci sa recapitulam. În weekend este depistat copilul ca fiind bolnav, nu numai pozitiv. Ma-sa, conform articolului din 19iulie, nici măcar nu e băgată în carantina. Cică e VACCINATA!!! Tac-su bănuiesc ca la fel. Vaccinat fiind cum sa între în carantina. Doamne ferește.

  1. Primeste-i NETESTATI stat roman ptr ca măria sa vaccinatul nu poate avea virus sau chiar covid.

  2. După depistarea copilului doamne ferește sa ii testezi și pe parinti. Sa nu se simtă “străinii” persecutați…

  3. Doamne ferește sa ii bagi in carantina!!!

  Concluzie: Ineptul stat roman, cu cine o fi responsabil cu inventarea masurilor astea, are grija în schimb sa îngrădească drepturi nevaccinatilor și sa comande vaccinuri de MILIARDE de euro în loc sa faca testare de bun simt sau carantinari la timp.

  O SAPTAMANA, din weekendul trecut, portughezii ăștia s-au plimbat pe unde au vrut ei vaccinati fiind din cauza că statul nu e în stare sa pună la punct o procedura de limitare a infectarilor.

  Trebuie sa ne scoată pe noi vinovati de creșterea numărului infectarilor.

  Vaccinati/nevaccinati TINETI distanta în continuare.