Actualitate POLITICĂ

Liberalii au pus țara la cale, la Constanța. Ce s-a discutat la întâlnirea cu premierul

Problemele din Buzău și din celelalte județe din regiune, aduse la cunoștința premierului Nicolae Ciucă de liberali. Delegații ale PNL au luat parte la întâlnirea regională a filialelor liberale din regiunea de sud-est cu conducerea centrală a partidului, care s-a desfășurat la Constanța. Premierul Nicolae Ciucă, cel care este în același timp și președinte al PNL, dar și ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, și alți reprezentanți ai conducerii centrale a partidului au ascultat problemele din teritoriu. Discuțiile au vizat în principal pregătirea organizațiilor PNL pentru alegerile ce vor urma peste 2 ani, dar și strategia partidului pentru perioada următoare. Au fost însă și discuții punctuale vizând fiecare județ în parte.

Din delegația PNL Buzău au făcut parte liderul filialei, deputatul Gabriel Avrămescu, senatorul Vlad Mircea Pufu, prefectul Daniel Țiclea și secretarul general Sebastian Perțea. Autostrada A7 și necesitatea finalizării construcției acesteia în timp util a fost unul dintre subiectele abordate.

” Am participat astăzi, la Constanţa, la întâlnirea regională a filialelor liberale din regiunea de sud-est cu conducerea centrală a partidului, împreună cu colegii mei din PNL Buzău: senatorul Vlad Mircea Pufu, prefectul județului Daniel Țiclea și secretarul general Sebastian Perțea .La întâlnire au fost prezenți preşedintele PNL, premierul României, Nicolae Ionel Ciucă, secretarul general al partidului, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, precum şi alţi reprezentanţi ai PNL, parlamentari şi primari.Discuţiile au vizat pregătirea organizaţiilor judeţene PNL pentru anul 2024, dar şi strategia politică pentru perioada care urmează. A fost prezentată situaţia din fiecare judeţ, dar am analizat şi principalele probleme ale regiunii. A fost o întâlnire consistentă şi utilă, în care s-a discutat tranşant despre situația politică actuală”, anunță, pe Facebook, președintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu.

Liberalii din regiune i-au adus premierului la cunoștință și o serie de alte probleme punctuale, dar și de interes general, cum ar fi situația din agricultură generată de secetă și necesitatea acordării de despăgubiri fermierilor ale căror recolte au fost distruse.