Actualitate Șansa de Nehoiu

LULU PASCU, MUZICANTUL CUNOSCUT PE VALEA BUZĂULUI, A MURIT. Era în comă de 9 zile

Lulu Pascu, muzicant cunoscut pe Valea Buzăului, a murit la 9 zile de la accidentul căruia i-a căzut victimă.

Fiul său, Marian Gabriel Pascu, a anunțat pe facebook că tatăl său nu mai este:

”Cu regret în suflet țin să vă anunț că astăzi, tatăl meu și bunul vostru prieten, Lulu Pascu a pierdut lupta pentru viață. ”

Pe 29 decembrie, Lulu Pascu a fost victima unui accident cumplit, despre care șansanews.ro a scris aici. În timp ce se afla pe strada 1 Decembrie 1918,  din orașul Nehoiu, în jurul orei 18.00, bărbatul care avea 63 de ani a fost lovit de un autoturism, la mică distanță de o trecere de pietoni. Impactul a fost extrem de puternic, Iar Lulu Pascu a fost transportat în comă la spital.

Pe parcursul celor 9 zile care au trecut de la momentul accidentului, starea bărbatului din Nehoiu s-a agravat tot mai  tare, iar joi, 7 ianuarie, a survenit decesul.

Lulu Pascu avea 63 de ani. El era un cunoscut muzicant pe Valea Buzăului. Era cel care cânta la mai toate nunțile și botezurile organizate în zona Nehoiu. Bărbatul a devenit și mai cunoscut, odată cu participarea la emisiunea ”Românii au talent”, emisiune la care a fost apreciat de jurați și în care a trecut prin mai multe etape.