Actualitate

Note rușinoase la Titularizare. A curs cu 1, 2 și 3. Vezi cine a reușit singurul 10 din județ!

Primele rezultate ale concursului de titularizare în învăţământul preuniversitar au fost afişate, marţi,  pe http://titularizare.edu.ro/

Un singur  candidat a reușit performanța de a fi notat cu 10.  Este vorba despre Munteanu Alexandra Gabriela din Amara, județul Ialomița, care a susținut examenul, la Buzău, la Psihopedagogie Specială.

În rest, sunt multe note de 2, 3 și 4. Au fost inclusiv candidați ale căror lucrări au fost notate sub 2.

De pildă, un candidat a obținut 1, 75 la Religie în timp ce un altul a luat 1. 80 la Economie. Cu 1. 50 a fost notat și un candidat din Buda la o catedră de Chimie.

Iată cum comentează rezultatele examenului de Titularizare inspectorul general adjunct al ISJ Buzău, Daniela Palcău:

Contestaţiile pot fi depuse la sediul Inspectoratului Școlar sau se transmit prin mail marți până la ora 21:00, respectiv mâine, până la ora 12.00. Rezultatele finale se afişează în data de 3 august la sediul ISJ şi pe site-ul dedicat examenului de Titularizare.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7 (şapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Proba practică şi inspecţia la clasă au fost eliminate pentru anul în curs prin OUG nr. 70/2020, aprobată prin Legea nr. 179/2020, cu modificările şi completările ulterioare.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele şcolare în intervalul 4 – 5 august.

Etichete