Actualitate

O delegație militară americană a ajuns la Boboc. Care este scopul vizitei

Vizită înaltă la Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” și Baza Aeriană Boboc. O delegație militară a Forțelor Aeriene ale Satelor Unite ale Americii a ajuns la începutul acestei săptămâni la Boboc. Vizita militarilor străini a avut drept scop, în primul rând, cunoașterea forțelor aeriene NATO.

Militarii americani au ajuns la Boboc pe 4 octombrie, fiind prima vizită oficială în România a unui subofițer de comandă al Forțelor Aeriene ale SUA.

”În data de 04 octombrie, o delegație militară străină condusă de Command Chief Master Sergeant JoAnne BASS, subofițerul de comandă al Forțelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii și o delegație militară română condusă de plutonier adjutant principal Daniel Sîmpetru, subofițerul de comandă al Statului Major al Forțelor Aeriene, au vizitat Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” și Baza Aeriană Boboc, informează, pe pagina de Facebook, reprezentanții Școlii de la Boboc.

Activitatea a avut ca scop cunoașterea forțelor aeriene NATO și întărirea relațiilor bilaterale între subofițerii de comandă din forțele aeriene aliate.

”Cu această ocazie, membrilor delegației străine le-a fost prezentat, de către colegul nostru, plutonier adjutant Ullise Dobraniș, specificul misiunilor școlii care formează maiștri militari și subofițeri pentru Forțelor Aeriene, iar elevii școlii au avut parte de o discuție interactivă cu membrii delegațiilor”, informează, pe pagina de Facebook, reprezentanții Școlii Traian Vuia.