Actualitate

”Omul cu mârțoaga” vine la Buzău. Distribuție de zile mari !

”Omul cu mârțoaga” se joacă la Buzău, pe scena Teatrului George Ciprian. Spectacolul, într-o distribuție de zile mari, este programat a avea loc pe 10 iulie, la ora 18:00.

Pe scena de la Buzău vor urca nume cunoscute ale teatrului românesc între care Dan Tudor, Marius Bodochi, Ana Ioana Macaria, Adrian Păduraru, Afrodita Androne și Gabriel Fătu. Piesa este în regia lui Dan Tudor.

Modestul arhivar Chirică, interpretat de Dan Tudor, este mistuit de pasiunea pentru cai care îl face să cumpere cea mai jalnică mârţoagă. Această pasiune îl face să piardă, nu numai banii, dar și încrederea propriei soții (Ana Ioana Macaria), care îl părăsește plecând cu un fost prieten ajuns milionar, Nichita (Marius Bodochi). În plus, mai pierde și încrederea tuturor celor de care, într-un fel sau altul, depind soarta sa: proprietarul casei în care locuiește cu chirie (Florin Dobre/Ionuț Gurgu), proprietarul calului (Gabriel Fătu) și inspectorul general (Orodel Olaru). Singurii oameni care îi rămân alături sunt: Varlam, cel mai devotat prieten (Adrian Păduraru) și Fira, servitoarea (Afrodita Androne).

Prețul unui bilet la ”Omul cu mârțoaga”  este de 35 de lei pentru un adult și 20 de lei pentru elevi sau studenți. Biletele se găsesc la Teatrul George Ciprian, la Agenţia de Bilete a Teatrului ”George Ciprian” sau online.

_______________________________