Actualitate

(P) 5 sfaturi pentru alegerea pantofilor pentru ziua nunții

Deși majoritatea viitoarelor mirese ar spune că rochia de mireasă este unul dintre cele mai importante elemente ale zilei lor speciale, alții ar susține că o pereche de pantofi de mireasă este la fel de importantă. Există mulți factori pe care ar trebui să îi iei în considerare – stilul, confortul și dacă se potrivesc sau nu cu rochia ta – pentru a găsi pantofii perfecți pentru ziua ta perfectă.

În timp ce găsirea pantofilor perfecți poate părea că o cauți pe Cenușăreasa, există pantofi de mireasă pentru ca fiecare mireasă să fie fericită până la adânci bătrâneți. În timp ce vă sortați opțiunile, luați în considerare aceste sfaturi de la Savvy Bridal pentru a găsi pantofii în care vă veți simți încrezătoare atunci când veți merge la altar.

1. Găsește-ți mai întâi rochia

Poate crezi că ți-ai găsit pantofii de mireasă de vis, dar vei dori să aștepți până când îți vei găsi mai întâi rochia de mireasă. Pantofii de mireasă ar trebui să se potrivească sau să completeze fiecare aspect al rochiei tale, inclusiv culoarea, stilul și ornamentele. Vei dori să porți ceva care să completeze formalitatea rochiei, lucru pe care nu îl poți garanta dacă îți cumperi mai întâi pantofi de mireasă.

Lungimea rochiei de mireasă contează și ea. Dacă optezi pentru a purta o rochie mai scurtă în ziua ta specială, pantofii tăi vor fi mai vizibili și vor primi mult mai multă atenție. Poți decide să porți pantofi cu piese statement care să adauge strălucire, farmec, culoare sau eleganță modernă.

Pe de altă parte, rochiile de mireasă de lungime întreagă vor acoperi majoritatea modelelor de pantofi, așa că acest lucru îți poate influența decizia cu privire la perechea pe care o vei purta și ce înălțime a tocului, dacă este cazul, vei alege.

2. Rămâi la stilul tău de mireasă

Pantofii de nuntă pentru mirese ar trebui să se potrivească și cu stilul lor de mireasă. Acum că ți-ai ales deja rochia de mireasă, poți alege pantofii în funcție de look-ul de mireasă pe care îl urmărești. Indiferent dacă stilul nunții tale va fi vintage, tradițional, contemporan sau retro, vei dori ca pantofii tăi să se potrivească cu această vibrație.

De asemenea, te poți decide asupra pantofilor de mireasă de designer care completează anatomia rochiei tale de mireasă, cum ar fi dantela clasică, broderiile detaliate sau alte materiale precum tulul și satinul. Aceste rochii de mireasă necesită un pantof care să se potrivească mai personal cu stilul rochiei, creând un look de mireasă mai uniform.

3. Ia în considerare locația

Cu toată mișcarea, mersul pe jos și dansul pe care îl presupune ziua nunții tale, vei dori cu siguranță să iei în considerare locația ta atunci când alegi pantofii de mireasă. Nunțile pot avea loc într-o multitudine de locuri, inclusiv în biserici, săli de bal, hambare sau chiar în aer liber. Nunțile în aer liber pot prezenta o peluză de iarbă, o grădină, plaja sau alte terenuri care necesită un tip special de pantofi.

În cele din urmă, locația nunții tale va influența cât de mult toc ar trebui să porți. Tocurile sunt excelente pentru a merge pe culoar într-o biserică, dar s-ar putea să nu te simți la fel de grațioasă mergând prin nisipul de pe o plajă. În mod similar, alte medii de nuntă pot prezenta căi de acces cu pietriș, scări sau chiar un ring de dans alunecos.

Pe măsură ce te gândești ce pantofi de mireasă vei alege, vei dori să te asiguri că aceștia se potrivesc bine cu locația. Locurile sau spațiile în aer liber cu terenuri și suprafețe neuniforme sunt mai potrivite pentru pantofi de nuntă plat sau un toc extrem de jos, decât pantofi de nuntă cu pene sau tocuri înalte. Poți lua în considerare chiar și o botină de nuntă, care este un amestec între un toc și un pantof plat, deoarece oferă mai multă flexibilitate cu locația.

4. Stabilește un buget

Înainte de a începe căutarea pantofilor de mireasă, va trebui să iei în considerare bugetul tău. Pantofii de mireasă pot fi scumpi, mai ales dacă nu ești exact sigură de ceea ce cauți. Înainte de a naviga, stabiliește cât vrei și cât poți cheltui. Având un buget stabilit de la început, te va ajuta să vă restrângi căutarea și să găsești pantoful perfect pentru tine.

5. Fă-ți un plan B

Viitoarele mirese ar trebui să ia în considerare alegerea a două perechi de pantofi de mireasă în loc de una singură. Acest lucru se datorează faptului că este posibil ca lucrurile să nu meargă întotdeauna conform planului în ziua cea mare. Întotdeauna există șansa de vreme nefavorabilă sau de un dezastru cu pantofii, ceea ce înseamnă că este bine să ai un plan B.

Poți alege să porți tocuri în timpul ceremoniei, dar pantofi fără toc în timpul recepției, astfel încât să poți dansa cât mai confortabil noaptea.

Condițiile meteorologice îmbibate pot crea noroi, iarbă umedă și trotuare pline de bălți. Podelele extrem de delicate sau pantofii cu tocuri cu toc înalt s-ar putea să nu fie cele mai bune opțiuni pentru acest tip de condiții, cel puțin pentru porțiunile în aer liber din ziua nunții tale. O pereche distractivă de cizme de ploaie din cauciuc poate fi ascunsă sub rochia ta lungă în timpul fotografiilor și al altor evenimente în aer liber pentru a preveni deteriorarea acelor pantofi de mireasă de designer scumpi.

În plus, există întotdeauna posibilitatea să ningă, dacă ai o nuntă de iarnă. Încălțămintea adecvată ar trebui să fie luată în considerare pentru acest scenariu, cum ar fi cizmele de iarnă mari, cu blană. Aceste tipuri de cizme pot face fotografii amuzante, iar în acest caz, a avea încălțămintea potrivită pentru condiții este mai importantă decât orice altceva.