Actualitate

(P) Aspiratorul Karcher: de ce este atât de apreciat de toată lumea

După cum sigur știți, curățenia poate deveni și mai neplăcută, atunci când nu sunteți bine echipat. Karcher și-a dat seama că deșeurile nu sunt doar solide, ci și deseori lichide. Prin urmare, marca a ales să inoveze, oferind o gamă de aspiratoare umede și uscate, pe care le puteți folosi atât pentru praful din mașină, cât și pentru paharul vărsat în bucătărie! Cu toate acestea, un aspirator Karcher diferă în ceea ce privește caracteristicile tehnice, iar prețurile pot varia de la unul la altul. De aceea, am decis să vă prezentăm gama celor mai bune aspiratoare Karcher pentru a vă ajuta la cumpărare.

Aspirator Karcher – ce înseamnă WD?

Gama WD înseamnă “Wet and Dry” (umed și uscat) și specifică faptul că acestea sunt aspiratoare multifuncționale, potrivite atât pentru deșeuri umede, cât și uscate. Acest aspirator Karcher este un aspirator multifuncțional complet, care poate fi folosit atât pentru curățenie în interior, cât și în exterior, dar este foarte practic și pentru întreținerea mașinilor sau pentru curățarea unui șantier. WD 6 premium este un aspirator super-puternic, de exemplu. Fie că este vorba de deșeuri umede sau uscate, moloz sau lichide, nimic nu îi poate sta în cale, datorită unui motor de 2000 W și a unui consum de energie de doar 1300 W. De fapt, tehnologia Karcher îi permite să absoarbă mai multă energie decât consumă în realitate, astfel încât puteți economisi multă energie pe termen lung.

Un aspirator Karcher WD 6 premium este foarte ușor de utilizat, datorită celor 5 roți. Este, de asemenea, practic, cu un rezervor de oțel de 30 de litri și o gamă de accesorii. De exemplu, puteți conecta o unealtă electrică, ceea ce poate fi foarte util atunci când trebuie să vă faceți treaba.

Cu un aspirator Karcher WD 5 premium, veți beneficia de aceeași tehnologie ca și WD 6, dar cu caracteristici ușor diferite datorită prețului său mai mic. Motorul oferă o putere încă impresionantă de 1800W pentru un consum de electricitate de doar 1100W, astfel încât puteți aspira simultan deșeuri solide și lichide, fără dificultate. Praful, mâncarea, părul de animale de companie, molozul și lichidele sunt toate ușor de curățat. Mai mult, un aspirator Karcher WD 5 Premium are un sistem care garantează o filtrare perfectă. O altă caracteristică interesantă este că acest aspirator are o funcție de suflare cu flux de aer inversat, care este deosebit de utilă pentru colectarea deșeurilor, cum ar fi frunzele moarte din grădină.

Dacă bugetul dvs. nu vă permite să vă orientați către modelele WD6 și WD5, nu vă faceți griji, un aspirator Karcher WD4 este cu siguranță modelul potrivit pentru dvs. Și să nu credeți că veți sacrifica ceva din calitate, pentru că aceasta este în continuare excepțională. WD 4 Premium dispune de un motor de 1400W pentru un consum de doar 1000W. Este ușor de utilizat, cu un sistem de depozitare încorporat pentru accesorii de tot felul. În plus, lungimea cablului vă oferă o zonă de lucru largă. Așadar, chiar și la prețul său scăzut, WD 4 Premium este un aspirator multifuncțional foarte practic, cu aspirare uscată și umedă.

Un aspirator Karcher WD3 este fără fir și funcționează cu o baterie reîncărcabilă. Acest lucru face ca aspiratorul să fie practic și ușor de manevrat. Filtrul său cu cartuș poate aspira praful, dar și apa, dacă este necesar. Rezervorul său de 17 litri este disponibil în două versiuni: din plastic sau din oțel inoxidabil pentru o mai mare robustețe. Este dotat cu 2 tuburi de aspirare, o duză pentru locuri înguste și o perie. Aceste accesorii pot fi depozitate direct pe aspirator. În comparație cu WD6 și WD5, acestea sunt de calitate inferioară, dar acest lucru este de așteptat având în vedere prețul mai scăzut.

WD2 este aspiratorul multifuncțional entry-level de la Karcher. Acesta poate aspira atât deșeuri solide, cât și lichide. Este ușor de manevrat datorită celor 4 roți și este mai ușor decât alte modele. Acest aspirator Karcher este livrat cu o gamă de accesorii pentru o curățare temeinică. Acestea sunt, totuși, de o calitate mai ieftină decât cele din gama superioară. Karcher WD2 este un aspirator performant, ideal pentru cei care au un buget redus și care doresc totuși un serviciu de top. Cel mai mare punct slab al său este nivelul de zgomot de 76dB, în special atunci când este folosit în interior. Sunetul începe să fie greu pentru urechi la 70 dB. De exemplu, un zgomot de 85 dB reprezintă un risc pentru ureche dacă este prelungit.

Cu atât de multe aspiratoare în ofertă, cum puteți alege un aspirator Karcher potrivit pentru dumneavoastră? De multe ori, prețul este cel la care vă uitați mai întâi înainte de a cumpăra un produs. Dar gândiți-vă cu atenție la modul în care doriți să vă folosiți aspiratorul. Dacă sunteți în căutarea unui aspirator de vârf de gamă sau a unuia pentru uz profesional sau industrial, nu ezitați să alegeți un aparat de la un brand cunoscut și apreciat, cum este Karcher.

Etichete