Actualitate

Paradă stradală, astăzi, pe Bălcescu! Începe Buzău International Arts Festival. Programul complet

Bulevardul Nicolae Bălcescu și Parcul Crâng se vor transforma în scene pline de culoare și energie. Este promisiunea organizatorilor celei de a treia ediție a Buzău International Arts Festival. Evenimentul va debuta duminică, 20 august, de la ora 17.00, cu o serie de activități de dedicate atât copiilor cât și adulților.

”Mii de buzoieni sunt așteptați, cu mic, cu mare, ca la fiecare ediție BIAF, să se bucure de spectacole de stradă, evenimente pentru copii, parada toboșarilor Superchill, jongleuri, trubaduri, acrobații cu foc, personaje în costume, parada motocicliștilor de la B-Zones, pictură pe față și codițe colorate”,anunță organizatorii.

Atmosfera va deveni incendiară seara, când trupa White Mahala va urca pe scena din Parcul Crâng și va încânta publicul cu muzica sa antrenantă.

Festivalul continuă timp de o lună de zile, cu sute de evenimente dedicate artelor și culturii, pentru toate categoriile de vârstă și interese.

”Festivalul aduce din nou buzoienilor concerte de excepție, zeci de spectacole de teatru și peste o sută de filme, foarte multe în premieră, evenimente pentru copii, evenimente stradale, lansări de carte, întâlniri cu vedete – toate, deschise nu doar buzoienilor, ci și publicului din județelor învecinate.

Cea de-a treia ediție a Buzău International Arts Festival se va desfășura anul acesta între 20 august și 17 septembrie.

Evenimentul reunește și edițiile cu numărul opt ale Festivalului Internațional de Film Buzău – BUZZ IFF și Festivalului Internațional de Teatru Independent COMIC 7 B. Detalii aici și aici. Iată programul complet al acestei săptămâni.