Actualitate

Patronul unui cunoscut restaurant din Buzău, răpus de COVID-19. Avea 62 de ani

Victor Stan, patronul restaurantului Boema Events, a murit, la 62 de ani. Toți cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă că acesta a sfârșit atât de devreme.
Cunoscuții spun că totul ar fi pornit de la infecția cu coronavirus. Victor Stan fusese internat, la finele lunii septembrie, în secția de Pneumologie, însă, la un moment dat, starea sa de sănătate s-a agravat și a fost mutat la Terapie Intensivă COVID. Medicii au încercat să-l salveze, însă, în final, organismul său, slăbit de infecția cu SARS CoV-2, a cedat.

Victor Stan a murit în acest week-end, la ATI, în Spitalul Județean Buzău.

Pagina de facebook a lui Victor Stan e plină de mesaje din partea celor care l-au cunoscut. Cu toții spun că nu se așteptau, acum, la un asemenea deznodământ.

”Nașuleee, cum îți spuneam eu mereu, erai omul care ne chemai mereu la un șpriț și voie bună, ai îndurerat lume multă prin plecarea ta dintre noi, rămânem doar cu amintirile pe care le avem cu tine de atâția ani … Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun !

”Dumnezeu să vă ierte, domnule Victor Stan! Un om deosebit de o simplitate nemaivazută!”

”Nașule… Nu mai e nimic de zis .. M-ai lăsat fără cuvinte … Nu te voi uita niciodată, te voi iubi mereu, chiar dacă nu mai ești printre noi, mereu vei avea un loc special în sufletul meu .. Mereu când eram mic și veneam la tine la restaurant, spuneam “ Nașulee , mici și clătite “ și tu îmi făceai plăcerea imediat .. iar acum, m-ai lăsat cu o durere mare în suflet… Știu doar că acolo sus o sa îți fie mai bine și o sa te fac mândru, în continuare, de mine!! Mulțumesc pentru ca ești nașul meu… Dumnezeu sa te odihnească în pace, nașul meu drag…”

”N-am văzut tată pentru copiii lui și om mai familist, până la tine, Victor Stan. Nu am cunoscut om mai devotat ca el în tot ceea ce făcea (perfecționist). Nu pot să cred nu va mai fi printre noi de azi înainte. Știam că e bine, că mai avea puțin și scăpa din nenorocire. Dumnezeu să te odihnească suflet bun, nu te vom uita niciodată, Victore…” sunt doar câteva din mesajele postate pe pagina de facebook a celui care a fost Victor Stan.

Dumnezeu să îl ierte!

Etichete