POLITICĂ

PLUS ARE GATA LISTA! Câte nume sunt luate în calcul pentru funcția de prefect al Buzăului

Numele noului prefect de Buzău ar putea fi anunțat zilele acestea. PLUS Buzău, formațiunea căreia i-a revenit funcția de prefect în urma negocierilor politice de la Centru, a transmis deja conducerii centrale a partidului lista cu persoanele propuse pentru șefia Casei Albe .

Într-o declarație pentru Focus Fm, liderul PLUS Buzău, Răzvan Moraru, a precizat că lista cuprinde 4 propuneri. Este vorba chiar despre liderul PLUS, Răzvan Moraru, creditat încă de zilele trecute cu cele mai mari șanse pentru a ocupa această funcție, și despre alți 3 membri de partid. Conducerea centrală a formațiunii va analiza fiecare propunere, urmând ca zilele acestea să decidă cine este cel mai potrivit pentru a prelua funcția de prefect al Buzăului.

Încă de săptămâna trecută, în urma negocierilor de la Centru, s-a decis ca PLUS Buzău să numească noul prefect al județului, în timp ce posturile de subprefecți vor reveni liberalilor. De la început, președintele PLUS, Răzvan Moraru, a fost creditat cu cele mai mari șanse de a prelua funcția, însă liderul PLUS a precizat că decizia nu este luată, urmând ca numele viitorului prefect să fie ales zilele acestea.

Răzvan Moraru este liderul filialei PLUS Buzau din anul 2019. Moraru provine din mediul de afaceri, fiind fondatorul unei companii înființate în urmă cu mai bine de un deceniu în agrobusiness.