Actualitate POLITICĂ

Prima reacție a lui Carmen Ichim (PNL) după anunțul candidaturii sale la Primăria Buzău

La câteva zile după ce PNL Buzău a validat nominalizările pentru cele mai importante candidaturi la alegerile locale din 9 iunie, vine și anunțul oficial al primei femei care îl va înfrunta pe primarul în funcție, Constantin Toma, în bătălia electorală.

Carmen Ichim, fost prefect și comisar-șef al Gărzii de Mediu Buzău, și-a anunțat oficial, pe pagina sa de Facebook, candidatura.

”Vă anunț oficial că voi candida la funcția de primar al municipiului Buzău. Am acceptat să candidez din partea Partidului Național Liberal, întrucât acest partid îmi susține convingerile politice și, mai mult, am certitudinea că îmi va susține în Consiliul Local, proiectele pe care le voi iniția în beneficiul comunității buzoiene”, a scris Carmen Ichim.

În postarea sa, Carmen Ichim spune că, acum, buzoienii au o alternativă și că va asculta toate propunerile oamenilor.

”Pentru prima dată, după mulți ani, municipiul Buzău poate avea un primar gospodar, un familist convins, un om care nu a făcut și nu face compromisuri, indiferent de funcția publică pe care a deținut-o, o persoană care vă poate reprezenta cu demnitate, o femeie cu viziune liberală.  Să fiți convinși că vă voi asculta toate propunerile și voi ține cont de ele în luarea deciziilor ce vor îmbunătăți viața orașului și a noastră, a buzoienilor. Așa cum am știut că în familia mea să aduc armonie, respect, înțelegere și mai ales dragoste, așa știu că împreună vom reuși să facem din Buzău o mare familie, să ne mândrim că suntem buzoieni”, mai scrie Carmen Ichim.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău, așa cum Șansa News a scris AICI, candidat din partea PNL Buzău va fi președintele interimar al organizației județene, Adrian Mocanu.

Autorul știrilor

Claudia Toader

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Sper să publicați acest comentariu.
    “Vine anunțul oficial al primei femei care îl va înfrunta pe primarul în funcție”🙂
    Care “ prima femeie “ domnilor?! Și ce înseamnă anunț oficial?!
    Nu poate face “compromisul “ stimata doamnă să accepte că este a doua care face anunțul oficial?!