POLITICĂ

PRIMARUL TOMA, DUPĂ ÎNCHIDEREA URNELOR: ”Cred că la Buzău avem un rezultat bun. Marcel Ciolacu are mult de muncă, a luat partidul în mare criză” (FOTO)

Primarul Constantin Toma, relaxat după închiderea urnelor. Din fața sediului partidului, edilul șef al orașului, care se prefigurează că-și va continua mandatul pentru încă 4 ani în fruntea Palatului Comunal, s-a declarat mulțumit de rezultatul obținut la nivelul municipiului și dezamăgit de cel pe care partidul l-a obținut la Primăria Capitalei.  

” Rezultatul de la București nu e unul încântător, dar până la urmă aceste alegeri sunt locale si a contat fiecare ce a făcut in orașul lui si în dreptul lui. Cred că la Buzău avem un rezultat bun, mă refer la municipiul Buzău, atât la nivel de municipiu cat si la nivelul consilierilor. Nu avem un rezultat dar din ce am simțit în tot orașul cred că va fi un rezultat multumitor astfel încât sa continuam ce am început.   Ar fi foarte bine ca la nivel național sa avem cât mai mulți primari si consilieri pentru ca de acestea depind si rezultatele  din 6 decembrie. Marcel Ciolacu va avea mult de lucru pentru că ca a luat partidul in mare criza. E aceeași ură  ca la europarlamentare, la generale și se mai continuă în marile orașe, unde eu cred că dacă se muncea mai mult era și acolo un rezultat mai bun.”

La sediul PSD Buzău, e atmosferă de sărbătoare, după ce numărătorile paralale efectuate au arătat în mare parte o victorie a candidaților acestui partid.