Actualitate POLITICĂ

REZULTATELE VOTULUI DIN JUDEȚUL BUZĂU, AICI, MINUT CU MINUT. Vezi cine sunt primarii care au câștigat alegerile 2020! (LIVE TEXT)

UPDATE: Primăria Siriu a fost câștigată de PSD, la fel și cea de la Pogoanele si de la Gălbinași. La Zărnești și Gura Teghii ar fi câștigat PMP.

UPDATE: La Consiliul Local Buzău, PSD ar fi obținut, potrivit numărătorii paralele, 60.44 la sută, PNL 14.54, USR 7.28 și PMP 6.09 la sută. De asemenea, la Consiliul Județean. PSD este pe primul loc în preferințele buzoienilor.

UPDATE: Săpoca, Cernătești, Vintilă Vodă sunt administrații câștigate de PSD. La Beceni și Calvini, câștigător este PNL.

UPDATE: Candidatul PRO România a câștigat funcția de primar al comunei Ziduri.

UPDATE: Primăria Lopătari a fost adjudecată de candidatul USR.

UPDATE: PSD a mai câștigat la Vernești, la Râmnicelu, la Cătina, Luciu, Largu, Rușețu, Murgești, Grebănu și Bălăceanu.

UPDATE: La Puiești, PNL a pierdut alegerile. Chiar primarul Florin Leaua a anunțat eșecul:

”Așa cum am spus întotdeauna, votul este singura certitudine în democrație. PUIEȘTIUL are un nou primar în persoana doamnei Rodica Bârlă pe care o felicit sincer pentru reușită. Să îi dea Dumnezeu sănătate și putere de muncă pentru a realiza tot ceea ce și-a propus! Mult succes!”.

Rodica Bârlă este candidat PRO România iar Florin Leaua este membru PNL.

UPDATE: ȘI la Mărăcineni, a câștigat PSD. Constantin Dumitru va fi primarul comunei Mărăcineni în următorii 4 ani.


UPDATE: Conform numărătorii paralele efectuate de PSD, social democrații ar fi câștigat primăriile din Blăjani, Racovițeni, Murgești, Mărgăritești, Mihăilești, Florica, Pietroasele, Pârscov, Nehoiu și Pătârlagele. De asemenea, vor fi candidați PSD la Breaza, la Brăești, la Costești și Cozieni.

UPDATE: La Berca, PSD a câștigat alegerile locale, conform numărătorii paralele. Ulterior, Ionel Dobrița și-a anunțat succesul pe rețelele de socializare.

“Astăzi, aproximativ 88% din cetățenii comunei Berca care si-au exercitat dreptul la vot, au decis să raman inca un mandat la conducerea Primăriei Berca.Va multumesc din tot sufletul pentru increderea acordată, voi fi la fel de apropiat cetatenilor si va promit faptul că voi continua alaturi de echipa mea proiectele începute si vom dezvolta comuna Berca!!”

UPDATE: La Padina, conform numărătorii paralele, candidatul PNL ar fi câștigat alegerile.


UPDATE: La Râmnicu Sărat, în primele 5 secții de votare unde s-au efectuat numărători paralele, Sorin Cîrjan are mai multe voturi decât contracandidatul său principal, Viorel Holban.

UPDATE: Încep să apară primele rezultate în urma numărătorilor paralele efectuate de partide.

Potrivit numărătorii paralele efectuate de PSD, în secția 52 din municipiul Buzău, de la Școala George Emil Palade, primarul Constantin Toma ar fi obținut 365 de voturi, candidatul PNL la Primărie, Adrian Zoican ar fi luat 59 de voturi iar Constantin Ionescu 32. Irinel Cîrstea de la USR Plus ar fi luat 35 de voturi, Constantin Florescu 20 iar Ion Viorel .9.

La secția 56 din municipiul Buzău, de asemenea, primarul Constantin Toma, a obținut cele mai multe voturi 339, urmat de medicul Adrian Zoican de la PNL 67., Constantin Ionescu ar fi luat 15 voturi, Ionel Cârstea 24, Constantin Florescu 21 iar Viorel 3 voturi.

La secția 49 din cartierul 23 august, PSD ar fi obținut, conform numărătorii paralele, 336 de voturi din 445 exprimate. De asemenea, la secția 26 din cartierul Dorobanți, Toma a obținut un rezultat covârșitor, luînd 277 de voturi dintr-un total de 384.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Șansanews.ro publică AICI, minut cu minut, scorurile electorale obținute de candidații la alegerile locale 2020. După ora 21.00, veți afla voturile pe secții, care vor da trendul rezultatelor finale pe care le-au obținut candidații la locale, fie ei primari, consilieri locali sau președinte de Consiliu Județean.

Pe șansanews.ro veți afla rezultatele și câștigătorii votului din întreg județul: din municipiul Buzău, Râmnicu Sărat, Nehoiu, Berca, dar și din celelalte localități. Aici veți afla cine va fi primarul din localitatea dvs, dar și cine va conduce Consiliul Județean.

Imediat, după închiderea urnelor, AICI, veți afla cum a votat Buzăul!