POLITICĂ Șansa de Ramnicu Sărat

(UPDATE) SORIN CÎRJAN: ”Avem un avans de 2400 de voturi. Mă bucur, dar o fac rezervat. Au fost multe momente tensionate”

UPDATE: Primarul Rîmnicului, Sorin Cîrjan, a anunțat pe facebook că a câștigat alegerile:

”Dragii mei râmniceni, Oameni buni, astăzi v-ați dovedit și drepți și curajoși, și demni! Victoria de astăzi nu este doar a Alianței PSD-PRO Râmnicu Sărat, nu doar a celor doua partide, ci a tuturor celor care au susținut ADEVĂRUL, a tuturor ramnicenilor! Vă mulțumesc, dragii mei, sunt mândru de dumneavoastră! Le mulțumesc colegilor din Partidul Social Democrat, colegilor din Pro România pentru energia și convingerea cu care au susținut această campanie! Le mulțumesc partenerilor de competiție electorală, candidaților și susținătorilor lor din PMP, PER, ALDE și candidatului independent Marina Grama pentru mesajele pozitive și campania decentă pe care au desfășurat-o!Este târziu, suntem obosiți iar cuvintele sunt prea puțin cuprinzătoare pentru a exprima ceea ce simt acum. Voi reveni însă mâine cu detalii! AM CÂȘTIGAT !”

ȘTIRE INIȚIALĂ: Primarul orașului Rm.Sărat, Sorin Cîrjan, a declarat în exclusivitate pentru șansanews.ro că, potrivit numărătorii paralele efectuate de PSD, are un avans de circa 2400 de voturi iar  de contabilizat ar mai fi  doar opțiunile alegătorilor din 4 secții de votare.

”Sunt rezultate parțiale. Avem rezultatele din 17 secții din 21. Suntem cu un avans considerabil de aproape 2000 de voturi la ora asta, deci pot spune că am câștigat bătălia la primar. Sper să fie la fel și la Consiliul Local și Județean. Mă bucur de echipa mea chiar dacă o fac rezervat, sunt un om responsabil și nu mă hazardez nici în declarații, nici în a-mi manifesta bucuria.

Sunt instituții care ar fi trebuit să intervină încă de acum câteva săptămâni când aveau informații despre modul în care un anume partid și un candidat își construiește campania. Astăzi au fost multe momnte tensionate, prea multe sesizări rămase fără rezultat. Cu toții trebuie să învățăm din ceea ce s-a întâmplat în această campanie la Râmnicu Sărat.”

Un mesaj emoționant a postat și fiul lui Cîrjan, Sebastian, imediat după ce numărătorile paralele au arătat că actualul edil șef al Râmnicului a mai câștigat un mandat:


” După o zi lungă, rupți de oboseală, dar mândri de acest oraș. O victorie a oamenilor, a râmnicenilor, a oamenilor de bună-credință, a celor care au rezistat tentației de a fi cumpărați la bucată. Am fost hărțuiți, bătuți, amenințați, fugăriți, iar autoritățile statului au fost ostile din păcate cu niște oameni purtători ai adevărului și al bunului-simț. Mulțumesc tuturor râmnicenilor ! Sunt mândru că sunt râmnicean și această administrație vă va face mândri că aparțineți acestui oraș. ”