Actualitate

S-au făcut praf! Șicane în trafic, între bombardieri, încheiate la spital

O șicană în trafic s-a încheiat pe patul de spital pentru patru tineri din Buzău și alți doi din Brăila, implicați noaptea trecută într-un accident produs la Jirlău. Polițiștii au fost sesizați că, la miezul nopții, pe raza localității brăilene ar fi avut loc un impact violent între două mașini, urmat de ieșirea de pe șosea a autovehiculelor. La locul accidentului, polițiștii au găsit patru victime, tineri cu vârste între 21 și 35 de ani, răniții fiind transportați la spital. Mergând pe fir, oamenii legii i-au identificat și pe ocupanții celeilalte mașini: doi brăileni. Șoferul de 31 de ani și pasagerul, în vârstă de 25 de ani, ajunseseră și ei la spital cu răni produse în urma accidentului.

Cercetările la fața locului au arătat că brăileanul de 31 de ani s-ar fi șicanat în trafic cu șoferul buzoian. La un moment dat, ar fi tamponat vehiculul acestuia în partea din spate, moment în care acesta ar fi ricoșat și ar fi distrus un gard, răsturnându-se în afara părții carosabile, iar celălalt auto ar fi lovit un stâlp de electricitate. Impactul violent s-a soldat nu doar cu rănirea celor șase bărbați, ci și cu distrugerea mașinilor, după cum se poate vedea în fotografii.

La testarea cu aparatul Drager, s-a descoperit că brăileanul care a provocat accidentul era băut. ”Bărbatul de 31 de ani avea o îmbibație alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.” a transmis IPJ Brăila. În plus, brăileanul nu avea permis de conducere, deși pe contul său de pe o rețea de socializare, apare frecvent în filmări realizate în timp ce conduce.

Ancheta amai arătat că cei patru tineri din mașina care s-a răsturnat sunt din cartierul Simileasca din Buzău.