Actualitate POLITICĂ

SENATORUL PNL BUZĂU, VLAD PUFU, DESPRE MARCEL CIOLACU: ”La București plânge de mila tuturor, dar nu l-am văzut să plângă de mila buzoienilor” (VIDEO)

Senatorul PNL, Vlad Pufu,  atrage atenția asupra lipsei de implicare la nivelul județului natal a președintelui PSD, Marcel Ciolacu, dar și a ”dublului limbaj” folosit de acesta, ”plângând” de mila tuturor la București, dar neacordând atenție buzoienilor din mijlocul cărora a plecat.

” Până acum, am fost un observator fin al scenei politice. Nu pot să nu observ dublul limbaj al domnului președinte Marcel Ciolacu. Nu m-am lămurit când să-l iau în serios. Atunci când face sau atunci când spune.  Pe de o parte, la nivel național, domnia sa combate, nu știu cât de eficient, politica și politicile guvernamentale, în general, Guvernul Cîțu, plânge pe umerii pensionarilor, pe umerii bugetarilor cărora le-au înghețat salariile și, în general plânge cam pe orice umăr mai prinde ca să-l lase să plângă.  Dar, în schimb, în plan local în administrația locală, pesedistă, să nu uităm, este un haos de nedescris. Nu l-am auzit pe domnul Ciolacu să plângă pe umerii sau de mila celor 45 de oameni care au fost disponibilizați de la Urbis, pentru cei care au fost trimiși în șomaj tehnic și care nu știm dacă se vor mai întoarce la lucru, pentru că societatea la care dânșii lucrează,  are de încasat de la Primăria Buzău, o primărie PSD, administrată de un subordonat al domnului Ciolacu, zeci de milioane de lei.  O să vedem parcursul, pe viitor, al acestei societăți, ce se va întâmpla cu ea.”, a declarat senatorul Vlad Pufu, prezent, miercuri, într-o conferință de presă.

 Parlamentarul liberal a atras atenția, în același context, că liderul PSD critică, însă nu vine niciodată cu soluții de rezolvare a problemelor pe care le invocă. Și atunci, totul se rezumă la ”gargară politică”, mai spune Vlad Pufu:  

”Nu l-am văzut pe domnul Ciolacu să se întrebe despre rapoartele pe care Ministerul Sănătății le-a făcut publice în ce privește spitalele din Buzău și unde Ministerul Sănătății a constatat dezastru, în ATI-urile  de la Spitalul Județean, de la Nehoiu și Râmnicu Sărat. Ii cere  demisia  lui Voiculescu, dar nu vine cu nici o soluție cu care să înlocuiască această neperformanță pe care o susține dânsul. Cam acesta e dublul limbaj. Aici acasă la dânsul, în cadrul organizației care l-a propulsat președinte al PSD nu mai ia atitudine demult, pentru că lucrurile sunt dezastruoase și sunt așa pentru că sunt administrate de subordonații domniei sale. Suntem sub ocupație PSD. Suntem conduși din ce în ce mai autoritar de către PSD. Mi se pare că mergem pe calea greșită. Facem opoziție de dragul opoziției, mă refer la domnul Ciolacu, numai pentru a vorbi și nu pentru a spune și care sunt soluțiile. La nivel național, nimeni nu spune despre Buzău, că la Buzău lucrurile, sub o administrație pesedistă, se vede clar că nu funcționează. Soluții naționale nu există, există doar gargară politică și atât”