Actualitate SĂNĂTATE

Speriați de violența valului 4, buzoienii încep să meargă la vaccin. Creșterea numărului celor care se imunizează anti-COVID, în aceste zile, e evidentă

Evoluția valului 4 trimite tot mai multe persoane la vaccinare. Sunt centre în țară unde oamenii stau la coadă ca să-și facă prima doză a vaccinului care să-i protejeze de o formă gravă de COVID-19. Iar tendințele de la nivel național se regăsesc și la Buzău.

Conform raportărilor de sâmbătă, la Buzău, în această zi s-au vaccinat cu prima doză  439 de persoane. Duminică, trendul  crescător s-a menținut, fiind raportați 458 de buzoieni care au decis să-și facă pentru prima dată vaccinul anti-COVID. Luni, DSP raportează 371 de buzoieni care s-au imunizat cu prima doză de vaccine anti COVID, în ultimele 24 de ore.

Creșterea este semnificativă, în contextul în care în urmă cu doar câteva săptămâni, abia erau câteva zeci de persoane care acceptau să se vaccineze într-o zi.

La nivelul județului Buzău, numarul buzoienilor care s-au vaccinat cu o doză a ajuns la 92.299 în timp ce schema completă de vaccin o au 75.613 buzoieni.

Etichete