Divertisment

Un buzoian câștigă ultimul sezon al uneia dintre cele mai populare emisiuni de televiziune!

Buzoianul WRS și Emilian sunt câștigătorii Te cunosc de undeva 2023, sezonul 19. După numeroasele eforturi depuse de fiecare echipă în parte, asta pentru a acumula multe puncte și a fi pe placul juraților, dar totodată cât mai aproape de rolul personajelor pe care le interpretau, emisiunea Te cunosc de undeva a ajuns în marea finală, unde doar o singură pereche a primit premiul cel mare.

Sezonul 19 a trecut extrem de repede, atât pentru concurenți, dar și pentru telespectatori, astfel că a sosit și ultima ediție, cea în care s-a aflat echipa câștigătoare. Așa cum era de așteptat, fiecare echipă a dat tot ceea ce a avut mai bun.

WRS și Emilian sunt câștigătorii Te cunosc de undeva 2023, sezonul 19. Cei doi concurenți au încercat din răsputeri să fie tot mai aproape de personajele care le picau la ruletă, astfel că au câștigat simpatia publicului, iar totodată eforturile le-au fost răsplătite de data aceasta.

Sezonul 19 i-a avut drept participanți pe CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian. Toți și-au dat silința pentru a fi cei mai buni. Ei bine, după ce ruleta personajelor i-a trecut prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, a sosit momentul decisiv, iar cei care au pus mâna pe marele premiu sunt buzoianul WRS și Emilian.