Social

UN CANDIDAT LA PRIMĂRIA BUZĂU A VENIT LA VOT FĂRĂ CARTEA DE IDENTITATE. Cum a rezolvat problema

A venit la vot fără buletin. Cel mai probabil, din cauza emoțiilor, candidatul Pro România la Primăria Buzău, Constantin Ionescu, și-a uitat cartea de identitate atunci când a venit la secția de votare pentru a-și exercita dreptul constituțional.

Pentru a putea vota, Ionescu și-a trimis un cunoscut să-i aducă buletinul iar după după câteva minute bune de așteptare, cu documentul în mână, acesta a mers la vot. În final, Constantin Ionescu a declarat pentru ce a votat:

”Am votat pentru cum vreau să arate Buzăul în  următorii 4 ani, pentru că trăim într-un oraș cu un potențial foarte bun, cu oameni buni și muncitori. Am votat pentru ca în următorii patru ani, oamenii să nu știe cine e primar, ci să simtă, iar la sfârșit să te recunoască pentru ce ai făcut, nu pentru ce panglici ai tăiat”.

În continuare, prezența la urme, la Buzău este destul de ridicată. În unele secții de votare, s-au format deja cozi, cum este cazul secțiilor de votare de la Școala 15, dar și la altele din municipiu.

Potrivit Autorității Electorale Permanente, până la la ora 10.40, 45.841 de buzoieni au trecut pe la urne, ceea ce înseamnă 12.05 la sută dintre electori. 24 de persoane au solicitat urna mobilă.