Social

DEPUTATUL PNL, CRISTI ROMANESCU, LA ÎNCHIDEREA URNELOR: ”Speranța moare ultima”

Momente de bucurie, duminică seară, la închiderea urnelor, în sediul PNL Buzău. Bucuria nu vine, la acest moment, de la rezultatul obținut de PNL Buzău, lucrurile fiind incerte în județ, ci e generată de faptul că exit-poll-urile îl dau pe candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei  Nicuşor Dan,  drept câștigător al scrutinului.

Iată ce a declarat pentru șansanews.ro și focus tv, deputatul Cristi Romanescu, candidat la șefia Consiliului Județean, imediat după închiderea urnelor:

”Ziua a fost foarte grea. Am păstrat legătura cu toți colegii din teritoriu, iar acum, împreună ne-am uitat la tv unde am văzut primele exit poll-uri care dau PNL câștigător. Așa spune și liderul partidului. Nicușor Dan are un avans extraordinar în fața Gabrielei Firea și aproape în toate sectoarele, PNL e victorios. Românii au înțeles ce s-a întâmplat în ultima perioadă. In ultimii 30 ani, și la Buzău, doar promisiunile au fost la mare căutare, mai puțin realizările. Chiar doresc o anumită schimbare in următorii 4 ani, in Buzău și în mai multe localități unde oamenii merită.

În Buzău, am ținut legătura cu colegii noștri, speranța moare ultima, am promis, ca obiectiv ne-am propus dublarea nr. de primari si să avem cât mai mulți consilieri și sperăm ca acest lucru sa se poată întâmpla. Așteptăm primele rezultate de la colegii care se afla în secțiile de votare și sperăm într-o oră, maxim, să ne poată raporta primele rezultate, apoi putem analiza mult mai  mult”.