Mihai Negoț, un tânăr care a trăit și a lucrat în București, dar a ales să se stabilească la Pătârlagele, după căsătorie, a pus bazele unei afaceri apicole. Împreună cu Cristina, soția sa, Mihai a intrat pe o piață unde există foarte mulți producători și doar cei care dau o notă de originalitate produselor reușesc să se mai evidențieze.
De la combinația de miere cu fructe sau cu aronia, la etichetare sau ambalare, toate au o notă aparte, fiind cartea de vizită a afacerii pe care Mihai și Cristina au început-o la Pătârlagele.
Următoarea mare provocare este prepararea băuturii pe care o beau dacii. Miedul este o băutură fermentată obținută din miere, cu un gust care seamănă cu mierea sau cu cidrul.
Testele au început de mai bine de un an, iar tinerii antreprenori caută o finanțare pentru achiziția de utilaje.
Un reportaj pe acest subiect puteți citi AICI.
Adaugă comentarii