Actualitate

Unul dintre criminalii care au șocat întreaga țară, internat în Spitalul Săpoca. Își va petrece restul vieții aici, după ce și-a ucis propria mamă

Unul dintre criminalii români care au șocat întreaga țară, după ce și-a ucis propria mama cu 15 lovituri de cuțit, își va petrece restul vieții într-un salon al Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca. Este vorba despre fiul unuia dintre piloții aeronavei prezidențiale care, în 2017, după ce și-a plănuit îndelung atacul, i-a luat viața propriei mame.

Jurnaliștii de la gândul.ro au realizat un amplu material despre acest caz produs în orașul ilfovean Popești Leordeni. Jurnaliștii titrează că bărbatul, în vârstă de 30 de ani la comiterea crimei care a șocat întreaga țară, ar fi început, la un moment dat, să prezinte simptome specifice bolilor psihice. Ar fi avut mai multe ieșiri nervoase, mai ales față de mama sa. Ar fi ajuns în cabinetul unui medic specialist, i-ar fi fost prescris un tratament pe care, însă, nu l-ar mai fi luat o perioadă. În acest context ar fi planificat atent un atac chiar împotriva mamei sale. Bărbatul, fiul unuia dintre piloții avionului prezidențial, și-a ucis mama cu 15 lovituri de cuțit. Patru ani mai târziu, în urma mai multor expertize psihiatrice, a fost internat pe viață la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Prevenție Săpoca, unde este ținut permanent sub observație.

Mai multe detalii găsiți pe gândul.ro

Etichete