Social

UPDATE Misiune dramatică a pompierilor pentru salvarea unui bărbat găsit în Slănic

Pompierii intervin duminică seara pentru salvarea unui bărbat care, nu se stie cum, a ajuns în pârâul Slănic, în localitatea Valea Părului, comuna Beceni. Angajații ISU au fost solicitați de un localnic care a bănuit că ceva rău s a întâmplat după ce a observat o siluetă în apă.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că bănuiala localnicului se confirmă, în apă fiind un bărbat cu fața în jos.
Salvatorii au reusit să l scoată pe om din apa iar la ora postării acestei știri paramedicii efectuează manevre de resuscitare.
Nu se știu încă împrejurările în care barbatul a ajuns în apă, dacă e vorba de un accident sau de o sinucidere.
UPDATE [21:59] 19 IAN 2020 › Din păcate, bărbatul găsit căzut în pârâul Slănic nu a putut fi salvat. El avea 69 de ani. Polițiștii urmează să stabilească dacă omul a murit în urma unui accident sau s-a sinucis.
UPDATE [22:01] 19 IAN 2020 › Moarte stupidă a unui bărbat, duminica trecută, în comuna Beceni. În timp ce se îndrepta spre casă, pe bicicletă, el și-a pierdut echilibrul, imediat după ce a traversat un pod și a căzut în albia unui pârâu. Era deja întuneric și nimeni nu l-a văzut dar la scurt timp ujn localnic care a trecut pe acolo a zărit bicicleta. A aruncat o privire în jur, nu l-a văzut pe proprietar și a mers acasă, dar pentru că își făcea griji, s-a întors însoțit de alte câteva persoane și cu ajutorul unor lanterne au verificat zona. Așa l-au zărit pe bărbatul căruia îi aparținea bicicleta, prăbușit cu fața în jos în albia pârâului. Chemați la fața locului aparmedicii au încercat să îl resusciteze. A fost zadarnic. Trecuse destul de mult timp de când bărbatul căzuse în apă. Unii martori au relatat că, înaintea incidentului, bărbatul fusese văzut la un chioșc din apropiere unde consumase mai multe pahare de alcool. Bănuiala anchetatoriloe este că, în drum spre casă, el s-a dezechilibrat în momentul în care a încercat să coboare de pe podeț și să intre pe o uliță. Circumstanțele vor fi lămurite de polițiști. Buzoianul care a murit avea 69 de ani.