Actualitate

Val de solidaritate pentru Robert, tânărul care se luptă să învingă o boală cruntă. Dansatori medaliați de nenumărate ori urcă pe scenă pentru Robert

Lupta extrem de grea pe care o duce de câțiva ani Robert Fijer, un tânăr de doar 20 de ani, diagnosticat cu o formă de cancer extrem de agresiv, a geenrat un val impresionant de solidaritate. Buzoieni, persoane din alte județe, dar și români de peste granițe s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe Robert să învingă boala și să revină acasă cât mai repede.

O mână de ajutor dau și membrii clubului Vibe Dance Studio Buzău. Luna viitoare vor organiza un spectacol caritabil, toți banii care vor fi strânși urmând să ajungă în conturile familiei din Valea Sibiciului. Cele mai bune momente organizate de dansatorii profesioniști și de cei aflați la început de drum vor fi aduse pe scena din Sala Mare a Consiliului Județean.

,, Disney Stories and Friends – Best Of’’ – pe baza succesului avut cu Spectacolul Caritabil din Decembrie 2022, vine pentru ultima dată în fața publicului cu cele mai bune momente, cu momente noi dar și cu surprize…De la cei mai mici membrii, la început de drum, până la cei mai experimentați, vom sărbători evoluția tuturor, munca depusă în tot acest timp și rezultatele extraordinare obținute de aceștia în cadrul familiei Vibe Dance Studio Buzău…Toată echipa Vibe este implicată în organizarea evenimentului în mod voluntar.”

Organizatorii speră să aducă în sală cât mai mulți oameni de bine, care să doneze cât de puțin pentru a-l ajuta pe Robert.

“Va fi un eveniment vizibil la nivelul întregii comunități buzoiene, atenția fiind direcționată spre Robert care are nevoie de ajutor, dar și spre copiii și oamenii care fac lucruri deosebite. Nu în ultimul rând, prin evenimentul nostru ne dorim să mobilizăm cât mai mulți oameni din comunitate, în speranța că ni se vor alătura atât pentru a sărbători evoluția tuturor copiilor Vibe dar și pentru a veni în sprijinul lui Robert Fijer. 𝐀𝐭𝐚̂𝐭 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭̗𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐚̂𝐭 𝐬̗𝐢 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 evenimentului, se găsesc la sediul Clubului Vibe, pe Str. Mesteacănului. Tot la sediul nostru se pot face donații suplimentare, centralizate, cu suma donată în plus, având numele și semnătura persoanei care a făcut acest gest.”

Invitațiile și biletele pentru spectacol pot fi ridicate de la sediul clubului Vibe, de pe Str. Mesteacănului, nr. 10, Clădirea Contactoare, etj. 1, Sălile de Dans – Vibe Dance Studio. Tot aici se pot face donații suplimentare, centralizate, cu numele și semnătura persoanei care a făcut acest gest.

Schimbări mici, dar speranțe mari

De aproape o lună, Robert se află într-un spital din Turcia, acolo unde beneficiază de investigații și tratament de specialitate. Costurile acestora sunt însă uriașe, mult peste posibilitățile familiei din Valea Sibiciului, așa că orice ajutor este extrem de important. Donațiile de până acum, gândurile bune și rugăciunile tuturor l-au ajutat pe Robert să treacă peste o perioadă critică. “Rezultatul tratamentului se vede pe zi ce trece ….schimbari mici dar sperante mari”, anunță mama lui Robert.

“Dragi oameni cu suflet mare, as vrea în primul rand sa va multumesc pt. tot sprijinul moral si financiar pe care ni l-ati aratat. Stiu ca nu am mai postat nimic dar a trebuit sa se faca investigatii mai amanuntite , in urma carora s-a descoperit ca in zona gatului are niste apcese adanci ( formate in urma radioterapiei) care s-au pietrificat. Din aceasta cauza i s-a mai introdus un tratament pentru zona respectiva. In functie de rezultatul biopsiei si evolutia tratamentului , medicii or sa decida daca e operabil sau ramane doar pe tratament. Rezultatul tratamentului se vede pe zi ce trece ….schimbari mici dar sperante mari.Tot ce avem nevoie e RABDARE. Mai avem drum lung de parcurs , dar cu ajutorul si rugaciunile voastre Robert va invinge. Va suntem veșnic recunoscatori….Voua… oameni pe care i cunoastem si pe care nu i cunoastem….O mana de oameni care ati facut imposibilul _ posibil.”