Actualitate Divertisment

Vedeta cu rădăcini în Buzău, despre care prea puțini știu că e sărbătorit de Moș Nicolae! E cel mai “colorat” dintre sărbătoriți

sursa: Facebook
sursa: Facebook

E cunoscut și iubit de o țară întreagă, dar puțini știu detalii despre el. Vorbim despre îndrăgitul prezentator de la Pro TV Cabral Ibaka, care este unul dintre sărbătoriții zilei de azi. Asta pentru că îl cheamă și Neculai.


Vedeta TV are origini africane pe linie paternă, dar mama sa este originară din Buzău. Mai exact, din comuna Robeasca, ceea ce înseamnă că și Cabral are rădăcini buzoiene.
Iar numele neaoș românesc e “moștenire” de la bunicul său matern, care a fost preot în comună.

sursa foto: wowbiz


Cabral Neculai Ibaka, cunoscut pentru umorul său dar și pentru auto-ironia savuroasă, glumește deseori pe seama numelui său.

“Mda, negru Neculai, mai rar da’ se întâmplă… și oricum nu e vina mea, și chiar dacă era mare lucru nu mai pot repara, așa că… aștept cadouri!
Nu știe prea multa lume că-i ziua mea și asta-mi convine, nu mă dau în vânt după telefoanele de complezență. OK, din 10 oameni 3 sunt chiar sinceri când te sună și-ți spun una-alta”, scria Cabral pe blogul său, cu câțiva ani în urmă, în ziua de 6 decembrie.


Îi urăm și noi ”La mulți ani!” Cu sinceritate 🙂

Etichete