Actualitate Social

(VIDEO) Tragedii în lanț pentru familia celor 2 buzoieni morți în incendiul de la Stâlpu. Cum s-a produs totul

O adevărată tragedie a lovit, într-o fracțiune de secundă, o familie din Stâlpu. Casa în care se aflau doi bărbați, proprietarul locuinței și cumnatul său, s-a transformat într-o capcană de foc, din care cei doi nu au mai reușit să scape. Totul, arată primele concluzii ale pompierilor, din cauza unor scăpări de gaze la o butelie.

Casa cuprinsă de foc, seara trecută, aparținea unui bărbat de 56 de ani, cu multiple probleme de sănătate. Rămăsese singur după ce, în urmă cu o lună, mama sa, cea care locuia cu el și îi era sprijin, a trecut la cele veșnice. Pentru că bărbatul avea probleme de sănătate și se deplasa cu greu, era ajutat în continuare de sora sa și soțul acesteia, care locuiau în apropiere. Seara trecută, alături de buzoianul de 56 de ani se afla cumnatul său, un bărbat de 70 de ani. Nu se știe ce s-a întâmplat, dar, la lăsarea serii, casa a fost cuprinsă de flăcări violente. Un vecin povestește că a auzit o bubuitură, iar când a ieșit afară a văzut flăcări de 4-5 metri deasupra casei. Pompierii au fost chemați de urgență dar, chiar și așa, cei doi bărbați nu au mai putut fi salvați.

Vecinii celor doi sunt șocați de cele întâmplate. Îi cunoșteau bine pe bărbați, despre care spun că erau liniștiți, gospodari și nu creau probleme. Cât despre cele întâmplate, persoane care cunoșteau victimele spun că în casa care a ars ar fi fost ținută aprinsă tot timpul o candelă, în memoria mamei proprietarului, decedată în urmă cu o lună. Aceleași surse spun că butelia de la aragaz ar fi avut scăpări de gaze. Toate acestea ar fi putut duce la tragedia de joi seară, când doi bărbați au pierit în propria locuință.