Actualitate

(Video) Vin cu pliculețe cu fir de păr la restaurant! Metoda folosită de unii tineri pentru a mânca gratis

Practică  șocantă folosită pentru a mânca gratis în oraș. Cornelia Galer, comisar șef la OPC Buzău, a dezvăluit că este vorba despre consumatori care fac reclamații neîntemeiate, după ce tot ei au pus în mâncare păr, unghie sau muscă cu scopul de a scăpa de plata consumației.

Practica a fost anunțată, joi, în cadrul Colegiului Prefectural când Cornelia Galer a detaliat modul de operare al acestor tineri care de câțiva ani trăiesc neplătind consumația în oraș.

 „De regulă se dovedesc întemeiate aceste reclamaţii. Sunt şi unele neîntemeiate. Ca să înţelegem aşa cam ce se întâmplă în piaţă, s-a format deja o clasă de consumatori care trăiesc neplătind. Asta am constatat-o noi pe parcursul ultimilor ani de cercetări a reclamaţiilor, adică de regulă sunt persoane tinere care au asupra lor pliculeţe cu fir de păr, unghie, muscă, vierme sau mai ştiu eu ce, se duc în restaurante sau pe terase, comandă, mănâncă jumătate sau trei sferturi, pune acolo din pliculeţ ce trebuie, face poză, face reclamaţie”, a spus Cornelia Galer.

Potrivit comisarului șef, astfel de practici au fost întâlnite în mai multe restaurante din Buzău, însă este vorba despre cele care au terase și sunt frecventate mai des de tineri.

sursa foto: Facebook