Actualitate Agricultura acum

(Video)Ministrul Educației, din nou la Buzău. Ce a vizitat Sorin Câmpeanu, cu două zile înaintea afișării rezultatelor la BAC

La aproape două săptămâni de la vizita pe care a făcut-o alături de președintele Klaus Iohannis la Școala Gimnazială numărul 11 din municipiul reședință de județ, ministrul Educației a revenit la Buzău. Sorin Câmpeanu a fost astăzi unul dintre invitații de seamă de la cea de-a VIII-a ediție a Sărbătorii Cireșelor de la Istrița. 

Purtând o ținută lejeră, asortată cu ochelari de soare, ministrul Educației a ajuns la Stațiunea Pomicolă de la Istrița în jurul prânzului pentru a fi alături de foștii săi colegi din mediul universitar, respectiv rectorii universităților agricole cu experiență în cercetare de la București, Iași, Cluj Napoca și Timișoara.

Astfel, cu doar două zile înaintea afișării rezultatelor la Bacalaureant, fostul rector al Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București s-a întors la vechea dragoste: cercetarea. Sorin Câmpeanu a vizitat standul cu cele 90 de soiuri de cireșe expuse și la final a vorbit despre importanța promovării soiurilor românești despre care a spus că reușesc cu greu să pătrundă în piețe.

Vizita a fost una scurtă, însă ministrul Educației nu a plecat fără să deguste câteva fructe pentru care a avut doar cuvinte de laudă.

De la Istrița, ministrul Educației a plecat la Stațiunea de Cercetare Pietroasa.