Actualitate

Ziua Internațională a Copilului, marcată prin două expoziții inedite la Muzeul Județean! Copiii vor fi întâmpinați cu dulciuri și baloane

O zi de neuitat la Muzeul Județean! Asta le-au pregătit organizatorii tuturor copiilor care vor alege să le treacă pragul de  Ziua Internațională a Copilului. Lista surprizelor este lungă, iar evenimentele reprezintă o premieră pentru municipiul Buzău. Startul distracției va fi dat la ora 10.00 cu o expoziție inedită în cadrul căreia micuții de astăzi vor putea face cunoștință cu păpușile atât de îndrăgite de părinții lor, la vremea copilăriei.

Este vorba despre o expoziție de păpuși Arădeanca, organizată la Muzeul de Etnografie “Vergu Mănăilă”, Buzău; În expoziție vor fi peste 200 de păpuși ”Arădeanca”, din colecția Ioanei Frățilă.

Programul va continua cu un spectacol organizat de elevii Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău, la sediul central al Muzeului Județean Buzău, începând cu ora 11.00. Organizatorii au pregătit un spațiu acoperit, în curtea instituției astfel încât numărul participanților să poată fi cât mai mare.

La 12.30, tot în curtea Muzeului Județean sunt așteptați toți iubitorii de motociclete.

”După ce vernisăm la Muzeul de Etnografie expoziția de păpuși Arădeanca, la 12.30 trecem la ceva mai hard: la sediul central al Muzeului Județean Buzău…pe motoare! Expoziție de motociclete…vechi și noi organizată în parteneriat cu B-Zones RC Buzău! Și dacă suntem cuminți ne putem urca și în ”șa” prin bunăvoința bikerilor buzoieni!”, scrie pe Facebook , Costache Daniel, directorul Muzeului Județean Buzău.

Toți copiii care vor ajunge la Muzeul Județean vor fi întâmpinați cu baloane, dulciuri și multă voie bună.