Actualitate

(VIDEO) Momentul șocant în care un taxi spulberă o mamă cu doi copii

Imagini șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate în apropierea trecerii de pietoni pe care o mamă și 2 copii au fost spulberați de o mașină. Accidentul s-a produs la interesecția Bulevardului Stadionului cu strada Răscoalei. Pe imagini se vede cum femeia de 27 de ani, care avea un copil de mână și pe celălalt în brațe, este aproape de mijlocul trecerii. Însă, un taxi se apropie cu viteză și îi lovește puternic pe cei 3.

Buzoienii care au asistat la accident povestesc șocați cum mama și copiii săi au fost spulberați de autoturism.

Șoferul care i-a lovit pe cei 3 are 36 de ani și este din Buzău, anunță IPJ Buzău.

Impactul extrem de dur i-a trimis la spital pe cei trei răniți. Atât mama, cât și cei 2 copii, au fost răniți.

“În urma accidentului rutier produs pe bulevardul Stadionului, din municipiul Buzau, la U.P.U. -SMURD au fost transportate 3 victime: o femeie in varsta de 27 de ani și doi copii, cu varste de 6 ani, respectiv 8 luni. Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, grad 1 si o contuzie de bazin, iar cei doi copii au suferit traumatisme la nivelul capului si fetei. Toti pacientii sunt stabili hemodinamic si respirator, constienti, cooperanți, in curs de investigatii”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Buzău.

Etichete

Autorul știrilor

Elena Petre

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • … periculoasă trecerea de pietoni acolo ….ptr că nu vezi cum sar iepurașii după mașinile parcate lângă trecerea respectivă!…acei 5 m până în trecere, pe sens ,să fie liberi , lângă bordură!….au plantat ‘jde mii de popice peste toate bordurile dar acolo nu au văzut că trebuie!….