POLITICĂ

CONSTANTIN TOMA A CÂȘTIGAT AL DOILEA MANDAT DE PRIMAR AL BUZĂULUI (VIDEO)

Social democratul Constantin Toma și-a adjudecat, fără emoții,  duminică, 27 septembrie, cel de-al doilea mandat de primar al municipiului Buzău. Cu un scor zdrobitor, conform numărătorii paralele, Constantin Toma a ieșit învingător în municipiul Buzău, astfel că în următorii 4 ani se va ocupa de administrarea municipiului reședință de județ.

“Se prefigurează un scor zdrobitor, rezultatele sunt bune spre foarte bune. Mulțumesc buzoienilor pentru că fără ei nu aveam nicio șansă. Este un rezultat pe care îl consider normal. S-a muncit foarte mult, uneori riscându-mi sănătatea și chiar libertatea. Avem cu siguranță și în CLM Buzău majoritatea. Vor fi 4 ani istorici și  Buzăul va face un pas mare, va deveni unul dintre cele mai frumoase din România. ”

După un mandat plin, în care a a avut concediu de odihnă doar câteva zile, și după o campanie electorală atipică, primarul Constantin Toma a decis să își ia câteva zile libere. După ce și-a adjudecat cel de-al doilea mandat de primar al Buzăului, Toma va fi de luni în concediu de odihnă.

Constantin Toma a fost felicitat pentru rezultatul obținut duminică, 27 septembrie, inclusiv de contracandidatul său, liberalul Adrian Zoican. Liberalul i-a transmis un mesaj lui Toma la scurt timp după aflarea rezultatelor din secțiile din municipiu, felicitându-l pentru victorie, și totodată recunoscându-și înfrângerea.