Actualitate

(FOTO) Incendiu violent la Lopătari. Pompierii intervin de ore bune

De ore bune, pompierii și membrii serviciilor voluntare din două comune se luptă să lichideze un incendiu care a cuprins o casă. Este vorba despre o locuință din Lopătari.

Flăcări care ieșeau din acoperiș au fost observate dimineață, așa că au fost chemați de urgență pompierii. Din fericire, locuința se afla într-o zonă accesibilă, așa că salvatorii au ajuns cu autospecialele și cisterna cu apă chiar la poarta casei. De asemenea, proprietarii casei au reușit să iasă din locuință înainte de a avea de suferit. Când au ajuns la fața locului, pompierii au scos o butelie din casă, care putea oricând exploda.

“În această dimineață, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Beceni și Detașamentului de Pompieri Buzău cu sprijin SVSU Lopatari și Vintilă Vodă au conlucrat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de pe raza localității Lopătari. La fața locului au fost dislocate 2 autospeciale de stingere, o autocisternă și ambulanța SMURD, fiind prezenți peste 10 pompieri care începând cu ora 8 și jumătate fac eforturi pentru lichidarea incendiului ce se manifestă pe o suprafață de 180 mp la nivelul acoperișului casei. Din fericire focul nu a surprins victime în interiorul clădirii, iar la acest moment pompierii lucrează pentru înlăturarea tuturor efectelor negative ale incendiului”, transmite ISU Buzău.