Actualitate

(FOTO) Mai mulți producători din Buzău, printre susținătorii inițiativei de testare a legumelor în piețe

Campania derulată de liberalii buzoieni, prin care se strâng semnături de la cetățeni în vederea susținerii inițiativei de testare a legumelor și fructelor în piețe, continuă.

Liberalii sunt prezenți în fiecare zi la cortul amplasat pe Unirii Nord, între orele 8.00-11.00 și 16.00-19.00, unde buzoienii care locuiesc în zonă sau care se află în tranzit se opresc ca să semneze în favoarea acestui proiect. Nici măcar temperaturile caniculare nu i-au oprit pe oameni să zăbovească la cort câteva minute, pentru a semna.

O surpriză plăcută pentru liberali a fost că printre semnatari s-au regăsit ieri și producători buzoieni.

”Am avut bucuria ca printre cei care au semnat să se afle și producători independenți de legume și fructe, care, la fel ca noi toți, își doresc o piață sigură și sănătoasă. Ei au înțeles că demersul nostru este în egală măsură benefic pentru consumatori și pentru producătorii care respectă normele de siguranță alimentară. Le mulțumesc tuturor că, deși a fost foarte cald, s-au oprit pentru 5 minute să ne susțină inițiativa!”, arată senatorul Vlad Mircea Pufu într-o postare pe Facebook.

Parlamentarul buzoian este cel care a inițiat această campanie, iar semnăturile de susținere pot fi strânse și online, AICI.

Detalii despre campania care are loc în această perioadă în Buzău, AICI.