Actualitate

(FOTO&VIDEO) Nu spargem asfaltul, dar s-ar putea prăbuși! Soluția forajelor orizontale pe Unirii, menținută, cu toate riscurile

O declarație făcută astăzi de primarul Constantin Toma, la solicitarea jurnaliștilor, confirmă, încă o dată, cauza prăbușirii asfaltului în rondul de la avion. Este vorba despre forajul orizontal pe care l-a făcut un constructor contractat de Compania de Apă, atingând canalul magistralei de canalizare care traversează zona, după cum ȘansaNews a scris AICI.

Revenirea asupra subiectului, la cererea jurnaliștilor, l-a adus pe primarul Constantin Toma în situația de a admite că, adoptarea aceleiași soluții, pe bulevardul Unirii unde urmează să fie înlocuite conductele de apă, vine la pachet cu riscul apariției unor astfel de cratere, ca urmare a prăbușirii structurii stradale.

Dincolo de riscuri mai apare o chestiune care se impune a fi lămurită de către Compania de Apă, de data aceasta. Pe Unirii Nord, în rondul de la avion, muncitorii au străpuns magistrala pentru că fie au ignorat planurile privind rețeaua de utilități, fie acestea sunt greșite. Dacă suntem în scenariul doi, atunci riscurile pentru bulevardul Unirii se multiplică.

Autorul știrilor

Ioana Carpen

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Culmea prostiei la Compania de Apa Buzau : ei administreaza conductele de canalizare, ei nu stiu pe unde este traseul acestora ! Incredibil ! Pai atunci, cum sa nu-ti dai cu stangu’ n dreptul si sa nu forezi pentru canalizare perforand alta conducta de canalizare ?
    Cum spunea directoarea Savulescu ? “Nu are legătură cu sistemul operat de noi, apă sau canalizare. Nu are nicio legătură cu Compania de Apă.”