Actualitate

La un pas de o nouă tragedie pe E85! Autoturism, blocat între două camioane

Accident spectaculos pe Șoseaua Morții, în urma căruia pasagerii unui autoturism au scăpat ca prin minune cu viață. Mașina în care se aflau s-a lovit de un camion, după care a ajuns pe contrasens unde a rămas pur și simplu blocată între două TIR-uri.

Accidentul s-a produs joi după amiază la ieșirea din municipiul Râmnicu Sărat către Focșani. Potrivit IPJ Buzău, totul a pornit după ce un autoturism condus pe direcția Buzău către Focșani, de către un șofer în vârstă de 57 de ani, din București, s-a lovit de un camion care circula pe aceeași direcție de mers. Ce a urmat, a șocat participanții la trafic. Autoturismul s-a oprit pe contrasens, rămânând blocat între două TIR-uri.

“În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe contrasens,  intrând în coliziune cu alte 2 camioane de mare tonaj, la volanul cărora se aflau 2 ieșeni, în vârstă de 30, respectiv 31 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere din autoturism, o femeie de 57 de ani, din București, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.”,transmite IPJ Buzău.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.