Actualitate

Momentul despărțirii. Colegii, prietenii și familia își iau rămas bun de la jurnalistul Mihai Baltag

Jurnalistul sportiv Mihai Baltag, stins prematur, la vârsta de 45 de ani, în urma unei afecțiuni cronice, va fi condus pe ultimul drum, duminică, 13 noiembrie. Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus la capela Cimitirului Dumbrava, pentru ca cei care l-au cunoscut să își poată lua ”Rămas bun!”. Slujba de înmormântare va avea loc duminică, la aceeași capelă, începând cu ora 12,00.

La momentul despărțirii, colegii de redacție de la Șansa buzoiană și Focus Fm, transmit condoleanțe mamei îndurerate și prietenilor apropiați, alături de următorul mesaj:

”Dispariția bruscă și total nedreaptă a lui Mihai, Mișu pentru noi, lasă un gol imens. Un copil bun, un tânăr domol, devenit apoi, printre noi toți, un adult serios cu mult, mult prea mult bun simț. A oferit tot, imens, tuturor celor din jur, celor care au avut privilegiul să îl cunoască!  A dat tot acestei meserii, pe care a slujit-o cu atâta trăire, a dat o prietenie atât de curată și sinceră pentru noi toți.

Te convingeai de la prima întrevedere că Mihai este tipul cu care poți pleca la drum cu încredere. Devotat, un caracter frumos, altruist până la naivitate.

Noi, colegii de la Șansa buzoiană, am plecat cu el la drum acum 25 de ani și îi mulțumim pentru tot ce a oferit, profesional, dar și fiecăruia dintre noi, colegial. N-a fost un drum bătătorit, dar Mihai a călcat hotărât și energic la fiecare pas mai greu. Sfâșietor, drumul său s-a oprit!

Rămas bun, Mihai! Prețuirea si respectul nostru etern!

Dumnezeu să te aibă în paza Lui bună!”