Actualitate

Polițistul care a mers din ispravă în ispravă până a ajuns în arest, trimis în judecată. Deocamdată, într-un prim dosar

Magistrații de la Judecătoria Râmnicu Sărat au primit de la procurori dosarul polițistului care a reușit să devină eroul negativ cu epoleți după o succesiune de fapte care l-au adus în atenția publică. Este vorba despre agentul Mihai Nedelcu, angajat la postul din Pardoși, denunțat de o prostituată că ar fi beneficiat de servicii sexuale și ar fi uzat de uniformă ca să nu plătească la plecare.

La câteva zile distanță, în timp ce era deja cercetat pentru prima faptă, omul legii a fost implicat într-un alt episod care i-a adus probleme penale. Aflat la volanul unei mașini, a lovit, pe raza localității Topliceni, un autoturism și un camion, ambele parcate pe marginea șoselei. A fugit și a încercat să se ascundă, în apropiere, într-un magazin care avea aparate cu jocuri de noroc. Acolo l-au găsit colegii săi care cercetau accidentul rutier iar când i-au cerut să sufle în aparatul etilotest, a refuzat, faptă penală care l-a adus în fața procurorilor râmniceni.

Cercetarea acestora s-a încheiat joi când dosarul a fost trimis în instanță, pentru sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Judecătoria Râmnicu Sărat urmează să stabilească un prim termen în acest dosar. Între timp, polițistul a fost trimis în arest preventiv, măsură care este valabilă pentru o lună de zile. Din motivarea judecătorilor, la adoptarea măsurii preventive, se conturează profilul bărbatului care, prin faptele sale, a reprezentat un pericol public.

Mai multe despre faptele omului legii AICI.