Actualitate

STRIGĂT DE AJUTOR PENTRU O FAMILIE CU COPII MICI DIN BERCA. În prag de sărbători pascale, oamenii au rămas fără acoperiș deasupra capului

O nenorocire s-a abătut asupra unei familii cu 2 copii mici din localitatea Berca. Oamenii s-au trezit fără acoperiș deasupra capului după ce un incendiu de proporții, izbucnit din senin, le-a distrus toată agoniseala. Flăcările au înghițit locuința familiei și tot ce aveau oamenii prin gospodărie.

În prag de sărbători pascale, autoritățile locale anunță că îi vor sprijini pe oamenii aflați în cumpănă, dar fac apel și la cei cu dare de mână să vină în ajutor.

”Familia ZAMFIR ( cu 2 copii minori) din satul Berca, a rămas fără un acoperiș deasupra capului în pragul Sfintei Sărbători de Pațte, după ce casa i-a ars aproape in totalitate într-un incendiu.
Vă rugam, ca in perioada următoare să fim alături de aceasta familie, fiecare dintre noi cu ce putem (materiale de construcție, bani etc), pentru a începe in cel mai scurt timp reconstrucția căsuței.
Știu că în aceasta perioada, toți avem nevoie de bani, dar trebuie să ne mobilizăm si să venim in ajutorul acestei familii, greu încercate de soartă.
Puteți dona bani la sediul Primăriei Berca, direct la familie sau chiar la preoții din satele comunei noastre, iar cei care vor sa doneze materiale de construcții ne pot contacta în privat”, este apelul primarului din Berca, Ionel Dobrița, care pune la dispoziție și un cont bancar pentru donații:
Titular cont:

ZAMFIR ADRIAN
RO02 RNCB 0161 0544 8361 0003


Etichete