Actualitate POLITICĂ

(VIDEO) Război la baionetă între Toma și Avrămescu. Ce acuze și-au adus cei doi

Deși fac parte din două partide care sunt partenere de guvernare, nu doar că nu se înțeleg, dar se și atacă, într-un moment dificil pentru oraș. Vorbim despre primarul municipiului Buzăul, Constantin Toma, lider al Organizației Municipale a PSD Buzău, și de președintele Organizației Județene a PNL Buzău, Gabriel Avrămescu. Cei doi s-au dezlănțuit aseară, în emisiunea Focus News de la Focus TV.

Totul a început luni, când primarul a afirmat în conferință de presă, după cum Șansa News a relatat AICI,  că întreruperea finanțării pe un proiect european ar fi rezultatul unei plângeri făcută de un consilier local al opoziției din miniparlamentul local. A doua zi, liberalii au ieșit la rândul lor în conferință de presă, pentru a transmite că dacă există o astfel de plângere din partea unui consilier, acest ales local nu face parte din PNL. Și despre acest subiect găsiți detalii în Șansa News AICI.

Aseară, primarul Toma s-a dezlănțuit în emisiunea de la Focus TV  când a auzit numele liderului liberal, lansând o serie de atacuri la adresa lui Gabriel Avrămescu. Printre altele, acesta a afirmat că liberalul i-ar fi cerut lui Toma să-l angajeze, că același Avrămescu ”l-a condus la pușcărie pe dl. Bîgiu și îi ducea geanta”, că ”i-a păcălit pe toți, și pe Orban, și pe Cîțu”, contestând activitatea și experiența politicianului liberal.

Ulterior, Gabriel Avrămescu a intervenit telefonic în emisiune, pentru a răspunde acuzațiilor. Afirmațiile primarului Toma au fost catalogate ca fiind foarte grave, acestea fiind combătute punctual.

Urmăriți mai jos cum au decurs ostilitățile în emisiunea amintită:

Pe de altă parte, primarul Toma a făcut apel la toți factorii responsabili pentru a da o mână de ajutor în acest caz, astfel încât să nu se ajungă la un blocaj. Pentru moment, situația e rezolvată, prin înțelegerea cu constructorul, după cum puteți citi AICI.

”Îi rog să facă lumină, nu să-l ajute pe Toma, Toma e nevinovat, dar are nevoie de ajutor ca Buzăul că continue aceste proiecte”, a spus Constantin Toma.