Actualitate

FOTO Accident spectaculos în Buzău! ”Cascadorii” aeriene pe o stradă din oraș, 3 mașini implicate

UPDATE: Două persoane au ajuns la spital în urma accidentului. Este vorba despre șoferii celor două autoturisme implicate, care au fost răniți și preluați de ambulanțe.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus pe strada Mihai Eminescu spre intersecția cu strada Caraiman de către un șofer buzoian de 19 ani și mașina ce se deplasa pe strada Caraiman către Bulevardul Stadionului, la volanul căreia se afla un conducător auto de 43 de ani, de asemenea din Buzău. In urma impactului, mașina șoferului de 19 ani a fost proiectata într-un autovehicul, staționat pe strada Caraiman. Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi șoferi, aceștia fiind preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident spectaculos a avut loc în urmă cu puțin timp în municipiul Buzău, pe strada Caraiman, unde, cel mai probabil pe fondul unei neacordări de prioritate, 3 mașini s-au ciocnit. Din spusele martorilor, unul dintre autoturismele implicate s-a dat de mai multe ori peste cap.

Totuși, polițiștii transmit că, de fapt, în accident ar fi fost implicate numai 2 mașini. Două persoane au fost rănite și sunt evaluate medical.

Vom reveni cu detalii.